«TheFootballShow»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ο ΑΝΤ1 φιλοξενεί τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού, που ψάχνει την παρθενική του νίκη στο UEFA CONFERENCE LEAGUE, και θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του, που αναμένεται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ. Αντίπαλός του το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, η Τσέλσι, με το πανάκριβο και λαμπερό της roster. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης, στο ρεπορτάζ των «Πρασίνων» ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης και στο ρεπορτάζ των Λονδρέζων ο Αλέξανδρος Ξενικάκης.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά στις 19:00 με ένα pregame show που θα μας βάλει στο κλίμα του αγώνα, με τον Γρηγόρη Ατρείδη από το studio να δίνει «πάσα» στο ΟΑΚΑ για όλη τη δράση. Η Αριάνα Παπαγιάννη θα έχει το συντονισμό για το ρεπορτάζ λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού, έχοντας μαζί της και εκλεκτούς καλεσμένους. Ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης, ο χαρισματικός Γιάννης Ζουγανέλης και ο δημοσιογράφος Πάνος Βόγλης θα φιλοξενηθούν ζωντανά στην εκπομπή. Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε δηλώσεις από παίκτες και προπονητές και των δύο ομάδων, αλλά και τα τελευταία νέα πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα.

Στις 23:30, ακολουθεί η εκπομπή «The Football Show», που θα μας μεταφέρει τον απόηχο από τον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Τσέλσι, τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων και των 3 ελληνικών ομάδων, αλλά και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού από το ΟΑΚΑ. Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε εκτενές ρεπορτάζ για τον αγώνα Μάλμε – Ολυμπιακός, από τον απεσταλμένο του ANT1 στη Σουηδία, Νίκο Κώτση, αλλά και τον απόηχο του ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, από τον Θωμά Μίχο. Καλεσμένος, στην εκπομπή  «The Football Show» θα είναι ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος θα σχολιάσει τους αγώνες των 3 εκπροσώπων της Ελλάδας στην Ευρώπη και ο σύμβουλος Media της UEFA, Ανδρέας Δημάτος. Και φυσικά, θα παρακολουθήσουμε όλα τα γκολ της βραδιάς από τους αγώνες του UEFA Europa και Conference League.

Τη δημοσιογραφική υποστήριξη εκπομπών και μεταδόσεων έχει μία έμπειρη και δυναμική ομάδα που αποτελείται από τους: Γιώργο Τριανταφυλλίδη, Λίτσα Ιωάννου, Μανώλη Μανή, Γιώργο Σπανουδάκη, Νίκο Κώτση, Βασίλη Πλακογιάννη, Θωμά Μίχο, Γιώργο Ανανίδα, Μαρία Ανδρεάδη, Τερέζα Κουίκ και Βασίλη Παπαδόπουλο.

Οι υπόλοιποι αγώνες και εκπομπές του UEFA Europa League και Conference League, είναι διαθέσιμοι κάθε Πέμπτη live για όλες τις συσκευές στο ΑΝΤ1+,  μέσα από τα 10 κανάλια Cosmote TV Sports.

Στο antenna.gr/football , που περιλαμβάνεται ξεχωριστή ενότητα για το UEFA Europa League και UEFA Conference League με επιπλέον αποκλειστικά θέματα που δεν θα έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, highlights από όλες τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων, δηλώσεις, αποσπάσματα από τα social media, αρθρογραφία, podcast, vlog και φυσικά όλες τις ειδήσεις και το ρεπορτάζ από τις μάχες των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση θα προβληθεί, επίσης, ταυτόχρονα η αναμέτρηση ανάμεσα στον  Παναθηναϊκό και την Τσέλσι, που θα μεταδοθεί στον ΑΝΤ1.

Οι μεγάλες συγκινήσεις των κορυφαίων αγώνων του UEFA Europa League και UEFA Conference League την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη έρχονται στον ΑΝΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε το trailer:

#UELant1
#
UECLant1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *