«Όλα για τη ζωή μας Vita»

Εκπομπές λόγου ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η εκπομπή που έχει καθιερωθεί ως χρήσιμος «οδηγός» στην αναζήτηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, το «Όλα για τη ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, επιστρέφει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 08:50 στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η εμπειρία και η εγκυρότητα που χαρακτηρίζουν τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και τους συνεργάτες του, παραμένουν για τέταρτη σεζόν ο καλύτερος σύμβουλος στην ενημέρωσή μας για όσα αφορούν τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής που έχει μελετήσει όσο λίγοιτα θέματα ευζωΐας,αναδεικνύει όσα μας απασχολούν και συζητάμε με τους οικείους μας. Με ρεπορτάζ και αναφορές στις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο της υγείας, προτείνονται λύσεις, με απλό και κατανοητό τρόπο, πάντα με την αξιοπιστία ειδικών.

Το «Όλα για τη ζωή μας Vita» αναζητά διαρκώς τρόπους να προσεγγίσουμε ή να κατακτήσουμε την ευεξία και μας έχει μάθει, πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες και τις αντοχές μας και να θέτουμε όρια.

Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά και οι καλεσμένοι της εκπομπής, οι οποίοι μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες και δίνουν το έναυσμα, να εξελίξουμε τον τρόπο σκέψης μας, να αναζητήσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να επαναπροσδιορίσουμε κατ’ επέκταση τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη συνεχίζει δυναμικά για ακόμα μία χρονιά. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 08:50, στο MEGA.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *