«Switch» με την Ευγενία Σαμαρά

Reality Games Reality Shows ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το πιο διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, ανανεωμένο, με καινούργιες δοκιμασίες, περισσότερη μουσική και διασκέδαση, ταχύτητα, εγρήγορση και ανατροπές, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία Σαμαρά υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές -και όχι μόνο-, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο σημαντικό έργο συλλόγων και οργανώσεων.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, στις 17:00, η Ευγενία Σαμαρά υποδέχεται πέντε ηθοποιούς από την αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα», τον Αστέριο Κρικώνη, τον Αιμιλιανό Σταματάκη, τη Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, τον Άλκη Μαγγόνα και τον Νίκο Μέλλο, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι  ατάκες, τα πειράγματα και τα υπονοούμενα κυριαρχούν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την Ευγενία να προσπαθεί να βάλει μία τάξη…ανεπιτυχώς.

Όσο για τις επιδόσεις τους στην ερωτήσεις, κάποιοι δυσκολεύτηκαν να απαντήσουν «πώς ονομάζουν τα τρουφάκια στη Βραζιλία», «πόσα εκατοστά ήταν τα τακούνια της Ναόμι Κάμπελ όταν έπεσε σε πασαρέλα», καθώς και «ποια διάσημη ηθοποιός ζούσε σε τροχόσπιτο στα παιδικά της χρόνια», η Αντζελίνα Τζολί, η Χίλαρι Σουάνκ ή η Κάμερον Ντίαζ; Όταν, βεβαίως, ήρθε η ώρα του ημιτελικού, τόσο ο Αιμιλιανός Σταματάκης όσο και η Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου πήραν πολύ σοβαρά τον ρόλο τους και για 70 δευτερόλεπτα πάλεψαν για να πάρουν την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τον τελικό. Ποιος  ήταν ο τελικός νικητής;

Σε κάθε περίπτωση, ο φιλανθρωπικός σκοπός για τον οποίο διεκδικούσαν 1.000 ευρώ επιτεύχθηκε. Τα χρήματα θα προσφερθούν στην «ΕΣΤΙΑ», η οποία επί 42 χρόνια μεριμνά για τα άτομα με νοητική υστέρηση και το ποσό θα διατεθεί για την  αναβάθμιση του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών, στο οποίο 15 άτομα με νοητική υστέρηση μαθαίνουν για τις τέχνες και εξασκούνται σε αυτές, δημιουργώντας μοναδικά αντικείμενα με καλλιτεχνική και πρακτική αξία.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive Producer: Πάνος Ράλλης, Ελισάβετ Χατζηνικολάου
Παραγωγός: Σοφία Παναγιωτάκη
Παραγωγή: ΕΡΤ

Δείτε το trailer.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

00:42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *